Varför är du framför kameran?

Är du är en av dom som ibland jobbar framför en kamera utan att det är din huvudsyssla? Då vet du också att det är en ganska speciell situation. Det kan handla om internkommunikation gentemot resten av företaget eller extern kommunikation gentemot kunder eller media.
Det är mycket teknik, det är en massa människor där som du inte har en aning om vad dom gör. Och allt för ofta, i min erfarenhet, så får du kanske inte så bra och kreativ feedback som du kan ta med dig till nästa tagning eller nästa inspelning.
Eftersom du är där som representant inte bara för dig själv utan även ditt företag, kan detta skapa en hög press. Och utan vettiga verktyg så blir det svårt. Hur ska du kunna vara ditt bästa jag i den situationen när du inte riktigt vet hur du ska göra?

Och det är här vi kan hjälpa dig. Med mångårig rutin från filmbranschen och genuin glädje i att föra kunskap vidare har vi satt samman kompetenshöjande utbildningar för att göra dig bättre, och tryggare, när det är dags att vara framför kameran. Verktyg både för din förberedelse och för när kameran väl rullar.

Skicka ett mail till info@kamerautbildning.se, eller ring oss på 0705-234966, så kan vi prata mer.
Och under tiden så kan du titta vidare på våra utbildningar här.

Allt gott!
/Patrik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *